Overkappingen & Veranda’s

Dreamwoods maatwerk Douglas overkappingen. Een mooie houten overkapping of veranda aan huis is niet alleen een verrijking voor uw woning, het biedt vaak de gewenste extra leefruimte. Bovendien kunt u onder de overkapping het hele jaar door heerlijk loungen in uw tuin, want u zit er altijd droog en, indien nodig, lekker warmpjes bij. Als u ervan houdt om buiten te eten, kan er ook een buitenkeuken worden gecreëerd. Of misschien zoekt u een luxe Carport die hoogwaardig afgewerkt is met duplo verlijmde palen, Wanden zonder schroeven in het zicht en EPDM dakbedekking waar u uw hele leven garantie op krijgt. Indien u langer rondloopt met ideeën, maak een afspraak en laat ons dan met u meedenken. Wij ontzorgen de klant van A tot Z.

Dreamwoods maatwerk Douglas overkappingen

Afwerking

Wij ontwerpen uw houten terrasoverkapping graag en kijken met u mee als u nog twijfelt over bijvoorbeeld een glazen schuifwand, lichtkoepels en/of een lichtstraat. Vanzelfsprekend in de gewenste stijl: landelijk, strak of klassiek. Wij hebben al verschillende witte sfeervolle Ibiza style overkappingen mogen opleveren. Qua afwerking is er veel mogelijk, zoals verlaagde plafonds of rustieke balklagen. Doe gerust een beroep op onze vakmensen, want zij kunnen ervoor zorgen dat uw droom voor een mooie houten overkapping realiteit wordt, inclusief alle voorzieningen. Mooi toch.

Opties hout

bij Dreamwoods maatwerk Douglas overkappingen kunt u uw houten veranda of overkapping precies zo laten uitvoeren als u dat wilt. Wij werken met de houtsoort Douglas en kunnen deze naar eigen wens behandelen bijvoorbeeld zoals op foto afgebeeld is Douglas kleur palen en dakplanken met zwarte wanden en boei. Dit ziet er niet alleen sfeervol uit maar het beschermt het hout tegen vocht en blauwalgen. Ook qua indeling is er heel wat mogelijk van lichtstaten tot lambrisering of misschien wel een houten bar? Hoe ziet u, uw houten veranda aan huis voor zich? Wij realiseren het graag voor u!

Dreamwoods maatwerk Douglas overkappingen

Voorbeelden van Overkappingen & Veranda’s

Hieronder een overzicht van opgeleverde Overkappingen & Veranda’s. Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.
Bekijk ook onze inspiratie pagina voor meer ideeën.

Hoe kunnen wij u helpen?

Offerte

Gratis en vrijblijvend

Voor iedere houtwens maken wij vrijblijvend een passende offerte.
Overzichtelijk en duidelijk met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Liever persoonlijk advies? Dan zien we u graag in onze showroom!

Offerte aanvragen

Showroom

Bezoek onze showroom. Waar je enkele van de vele mogelijkheden van dichtbij kunt zien. Beleef de sfeerimpressie van het uiteindelijke resultaat. We lichten graag al onze opties toe en zijn benieuwd naar uw wensen.

U bent van harte welkom. De koffie staat klaar!

Afspraak maken

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag  Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Neem contact met ons op voor een afspraak.
Ook mogelijk buiten openingstijden.

Bezoek- & showroom adres

Leembaan 45 Deurne