Over Dreamwoods

Dreamwoods is een bedrijf waarin vakmanschap centraal staat. We hebben oog voor detail en we luisteren graag naar u om het beste resultaat te bereiken. Ons assortiment bestaat onder andere uit overkappingen, veranda’s, tuinhuizen, glazen schuifwanden, hekken en poorten, schuttingen en tuinhout.

Onze showroom

Onze showroom geeft een indruk naar de mogelijkheden en geeft een sfeerimpressie van het uiteindelijke resultaat. U kunt de verschillende materialen van dichtbij zien en de opties bekijken. Hieronder vindt u onze openingstijden. We werken het liefst op afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat uw wensen zijn.

Openingstijden

We werken het liefst op afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat uw wensen zijn. U kunt met een ontwerp en uw wensen naar de showroom komen en dan maken we in overleg met u een passende offerte.

Bezoek- & showroom adres

Leembaan 45 Deurne

Officiƫle dealer

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel zodat u zolang mogelijk gebruik kunt maken van onze producten. Om dit te kunnen garanderen werken we samen met onze dealers Hillhout, Woodvision Tuinhout en van Beveren aluminium.