Onze houthandel

Uw verkooppunt voor tuinhout

Met het veelzijdige aanbod aan tuinhout kunt u uw specifieke idee of ontwerp op maat realiseren. Pergola’s, afscheidingen, terrassen en ga zo maar door…. Met tuinhout is alles te maken. De grote variatie aan tuinhout, ook wel tuintimmerhout (balken, palen, planken) genoemd, leveren wij in standaard maten maar natuurlijk kunt u het tuinhout naar wens op maat laten zagen. De complete collectie tuinhout van Woodvision is gemaakt van verantwoord gekapt gecertificeerd hout. Wij zijn vooral gespecialiseerd in douglas constructie hout. Maar we kunnen verschillende soorten aan u leveren zoals Vuren, Eiken, Grenen, etc.. etc.. het hout wordt bovendien KOMO-verduurzaamd om de levensduur te verlengen. Tuinhout is in onbehandeld en groen geïmpregneerd leverbaar. Bekijk de mogelijkheden.

Voorbeelden van Onze houthandel

Hieronder een overzicht van opgeleverde Onze houthandel. Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.
Bekijk ook onze inspiratie pagina voor meer ideeën.

Hoe kunnen wij u helpen?

Offerte

Laat een offerte maken

Voor ieder bouwwerk kunt u geheel vrijblijvend een maatwerk offerte aanvragen. Wij komen met een duidelijk voorstel, in de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook is er de mogelijkheid tot het maken van een persoonlijke afspraak, bij ons in de showroom.

Offerte aanvragen

Showroom

Bezoek onze showroom

Wij heten u van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Hieronder vind u onze openingstijden. We werken het liefst op afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat de wensen zijn. Afspraak eventueel ook mogelijk buiten kantooruren.

Afspraak maken

Openingstijden

We werken het liefst op afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat uw wensen zijn. U kunt met een ontwerp en uw wensen naar de showroom komen en dan maken we in overleg met u een passende offerte.

Bezoek- & showroom adres

Leembaan 45 Deurne