Lichtstraten

Wilt u meer daglicht in uw overkapping? Dan zijn onze lichtstraten wellicht iets voor u! Deze maken wij geheel naar uw wens. Onze lichtstraten bestaan uit: Gedroogd/Geschaafd Douglashout met daarop onderlegrubber met zonwerend 6.4.2. glas met daar weer bovenop aluminium klikprofielen zodat er geen schroeven in het zicht te zien zijn. Ook een leuke toevoeging zijn spotjes in de lichtstraat.

Voorbeelden van Lichtstraten

Hieronder een overzicht van opgeleverde Lichtstraten. Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.
Bekijk ook onze inspiratie pagina voor meer idee├źn.

Hoe kunnen wij u helpen?

Offerte

Laat een offerte maken

Voor ieder bouwwerk kunt u geheel vrijblijvend een maatwerk offerte aanvragen. Wij komen met een duidelijk voorstel, in de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook is er de mogelijkheid tot het maken van een persoonlijke afspraak, bij ons in de showroom.

Offerte aanvragen

Showroom

Bezoek onze showroom

Wij heten u van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Hieronder vind u onze openingstijden. We werken het liefst op afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat de wensen zijn. Afspraak eventueel ook mogelijk buiten kantooruren.

Afspraak maken

Openingstijden

We werken het liefst op afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat uw wensen zijn. U kunt met een ontwerp en uw wensen naar de showroom komen en dan maken we in overleg met u een passende offerte.

Bezoek- & showroom adres

Leembaan 45 Deurne