Glazen schuifwanden

Ben jij opzoek naar een glazen schuifwand voor jouw terrasoverkapping? Wij kunnen geïsoleerde en niet geïsoleerde glazen schuifwanden leveren van het bedrijf Van Beveren Aluminium.

Niet geïsoleerd

Het niet geïsoleerde glasraam is zeer gunstig geprijsd en bijzonder eenvoudig te produceren en te plaatsen. De profielen zijn zeer klein en subtiel ontworpen. Hierdoor is het zicht (nagenoeg) vrij van profielen en kan men maximaal van het uitzicht genieten. Het systeem biedt afdoende bescherming tegen weer en wind om zo het seizoen van uw overkapping te verlengen.

Uitvoeringsmogelijkheden

De vlakke rail uitvoering kan verzonken geplaatst worden in de vloer zodat er geen opstap is van binnen naar buiten. Het gamma omvat zowel een 3-rail, 4-rail als een 5-rail kader.

Geïsoleerd

Het geïsoleerde glasraam biedt robuuste schuifdeuren en -ramen tegen een aantrekkelijke prijs. Het brede gamma omvat naast de standaard duo-rail ook een mono-rail voor een minimale aanzichtbreedte voor het vaste deel. Dankzij de tri-rail gaat het spectrum van openingsmogelijkheden tot en met 6-delig. Het systeemgamma voorziet ook een groot vleugelprofiel, dat grote vleugeloppervlaktes en een hefschuifuitvoering mogelijk maakt. Hierbij wordt de vleugel opgetild zodat de borsteldichtingen vrij komen van het kader waardoor de vleugel met nog minder kracht bewogen kan worden en soepeler loopt.

Voorbeelden van Glazen schuifwanden

Hieronder een overzicht van opgeleverde Glazen schuifwanden. Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.
Bekijk ook onze inspiratie pagina voor meer ideeën.

Hoe kunnen wij u helpen?

Offerte

Laat een offerte maken

Voor ieder bouwwerk kunt u geheel vrijblijvend een maatwerk offerte aanvragen. Wij komen met een duidelijk voorstel, in de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook is er de mogelijkheid tot het maken van een persoonlijke afspraak, bij ons in de showroom.

Offerte aanvragen

Showroom

Bezoek onze showroom

Wij heten u van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Hieronder vind u onze openingstijden. We werken het liefst op afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat de wensen zijn. Afspraak eventueel ook mogelijk buiten kantooruren.

Afspraak maken

Openingstijden

We werken het liefst op afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat uw wensen zijn. U kunt met een ontwerp en uw wensen naar de showroom komen en dan maken we in overleg met u een passende offerte.

Bezoek- & showroom adres

Leembaan 45 Deurne