Glaswanden

Douglas overkapping met glaswand

Dreamwoods is de expert als het gaat om glaswanden voor uw overkapping. We begrijpen de behoefte aan een verbinding tussen binnen en buiten, en onze glaswanden bieden de perfecte oplossing. Of u nu op zoek bent naar een manier om uw woonkamer te verbinden met uw tuin of een stijlvolle scheiding wilt creëren voor een buitenruimte, onze glaswanden zijn op maat gemaakt om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Onze glaswanden brengen de natuurlijke schoonheid van buiten naar binnen, ongeacht het seizoen. U kunt het gehele jaar door genieten van het uitzicht op uw tuin, beschermd tegen wind en regen. Dit maakt uw buitenruimte een verlengstuk van uw huis. Dit doen we door de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende stijlen zoals; modern, industrieel of zelfs rustiek. Geniet van uw tuinhuis, saire of overkapping als nooit tevoren!

Gepersonaliseerde glaswand

Bij Dreamwoods streven we naar perfectie in elk detail van onze glaswanden. We bieden verschillende stijlen en afwerkingen, zodat u de glaswand kunt kiezen die het best past bij de uitstraling van uw huis en tuin. Onze vakmensen werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u met tevredenheid geniet van uw nieuwe glaswand aan huis!

We begrijpen dat de wens van elk huishouden uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte glaswanden om aan uw specifieke wensen te voldoen. Hier zijn veel mogelijkheden beschikbaar op gebied van verschillende materialen, schuifmogelijkheden en aansluitingen. Een aantal mogelijkheden zijn; S20+++, mee- en terugneemsysteem, knop door het glas, tochtborstels, 10mm gehard helder veiligheidsglas met maar 35mm overlapping van de ruiten en een verzwaard boven- en onderprofiel.

Kies voor Dreamwoods als u opzoek bent naar een hoge kwaliteit glaswanden voor overkapping. Neem vandaag nog contact op met ons om te ontdekken hoe we uw woning kunnen verbeteren met onze op maat gemaakte glaswanden voor uw overkapping, saire of tuinhuis! https://www.dreamwoods.nl/contact/

Voorbeelden van Glaswanden

Hieronder een overzicht van opgeleverde Glaswanden. Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.
Bekijk ook onze inspiratie pagina voor meer ideeën.

Hoe kunnen wij u helpen?

Offerte

Gratis en vrijblijvend

Voor iedere houtwens maken wij vrijblijvend een passende offerte.
Overzichtelijk en duidelijk met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Liever persoonlijk advies? Dan zien we u graag in onze showroom!

Offerte aanvragen

Showroom

Bezoek onze showroom. Waar je enkele van de vele mogelijkheden van dichtbij kunt zien. Beleef de sfeerimpressie van het uiteindelijke resultaat. We lichten graag al onze opties toe en zijn benieuwd naar uw wensen.

U bent van harte welkom. De koffie staat klaar!

Afspraak maken

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag  Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Neem contact met ons op voor een afspraak.
Ook mogelijk buiten openingstijden.

Bezoek- & showroom adres

Leembaan 45 Deurne