Spotjes

Maak uw overkapping nog mooier door er spotjes aan toe te voegen. U creëert daarmee een gezellige en mooie uitstraling. Of u het nu in de overstek, gordingen, lichtstraat en/of wand wilt het kan allemaal!

Onze spotjes zijn allemaal aan te sluiten op een afstandsbediening, per afstandsbediening kunnen in totaal 12 spotjes op.

Hier beneden ziet u een aantal van onze verschillende soorten aan spotjes.

Voorbeelden van Spotjes

Hieronder een overzicht van opgeleverde Spotjes. Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.
Bekijk ook onze inspiratie pagina voor meer ideeën.

Hoe kunnen wij u helpen?

Offerte

Laat een offerte maken

Voor ieder bouwwerk kunt u geheel vrijblijvend een maatwerk offerte aanvragen. Wij komen met een duidelijk voorstel, in de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook is er de mogelijkheid tot het maken van een persoonlijke afspraak, bij ons in de showroom.

Offerte aanvragen

Showroom

Bezoek onze showroom

Wij heten u van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Hieronder vind u onze openingstijden. We werken het liefst op afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat de wensen zijn. Afspraak eventueel ook mogelijk buiten kantooruren.

Afspraak maken

Openingstijden

We werken het liefst op afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat uw wensen zijn. U kunt met een ontwerp en uw wensen naar de showroom komen en dan maken we in overleg met u een passende offerte.

Bezoek- & showroom adres

Leembaan 45 Deurne